ZAGREB  
line decor
  DOGADJANJA  ::  
line decor
   
 
Susret sa spisateljicom Željkom Horvat Vukelja
(klikni na fotografiju za web-album)
Učenici 1.a i 1.b, sa svojim učiteljicama, posjetili su knjižaru Arkadija na Trgu bana Josipa Jelačića. Izdavačka kuća Školska knjiga organizirala im je susret, s njima omiljenom spisateljicom Željkom Horvat Vukelja.

U prekrasnom prostoru knjižare učenici su naučili razliku između knjižare i knjižnice. Gospođa Željka uveselila ih je svojim pričama koje je ispričala zajedno s njima. Bilo je tu mnoštvo likova od neobične olovke do mudre sove. Susretom su učenici proširili svoje znanje u projektima "Mali čitači – Svaki dan jedna priča" i "Svaki tjedan pisac jedan".

Na kraju susreta učenici su spisateljicu razveselili velikim buketom cvijeća, knjžicom Kako zamišljam Željku Horvat Vukelja i svojim prikazima Slikopriča. Njihovi radovi zauzeli su posebno mjesto u knjižari Arkadija. Uz mali domjenak gospođa Željka je svima podarila svoj autogram, a učiteljicama napisala posvete u novim Slikopričama.

Zahvaljujemo Školskoj knjizi na organiziranom susretu i poklonima, a posebno gospođi Željki koja nam je na poseban način približila svijet pisaca, pisanja, čitanja, knjiga, likova... Želimo joj još puno susreta s malim čitačima i novih slikopriča.

Učiteljice Jasminka, Nevenka i Sanja