ZAGREB  
line decor
  DOGADJANJA  ::  
line decor
   
 
MAŠKARE S VRTIĆANCIMA, 09.02.2016.
(klikni na fotografiju za web-album)
Taj dan je baš svake godine na svoj način posebno šaren, uvijek iznova drugačiji.

Tako je i ove godine bilo, kada su se mogli šaroliki kostimi vidjeti, jedan od drugog krasniji, kada je djeci dozvoljeno da budu glasni, i još glasniji!
Nakon uvodnog pozdrava jedne dobroćudne, nimalo strašne vještice, koja je došla pogledati naše učenike, ravnateljica je posebno pozdravila naše uvijek nam drage male goste, vrtićance.

Učenici prvih razreda su nas nasmijali sa svojim fašničkim šalama, šaljivim recitacijama i pjesmama o karnevalu, te nas podsjetili kako izgleda kad maškare stignu i cijelo susjedstvo svojim veselim pjesmama podignu!

Oni malo veći drugašići i trećaši su nas sa zagonetkama o životinjama počastili, i baš sve smo pogodili, svi bi 5-ice iz tog ispitivanja dobili!

Zatim su naše već poznate ptičice koje pjevaju i plešu otplesele veselu pjesmu koja je postala taj dan pravi hit, čuo nas je čak i daleki Split!). Svi su na pozornici plesali, vrtićanci su se sa svojim tetama sa svakom grupom predstavili, pravi maskenbalski bal smo imali!

U školi se uvijek nešto poučno i radi, pa su zato vrtićanci zadatak da obojaju maske s brojkom 100 dobili, dok su im učenici u tome pomagali.

Na kraju je druženje završilo u čokoladnom tonu, počastili smo se kolačima i čajem i otišli kući sa vedrim raspoloženjem i bili zadovoljni s ovako slatkim krajem!