ZAGREB  
line decor
  DOGADJANJA  ::  
line decor
   
 
ZELENI DAN U VOLTINOM
(klikni na fotografiju za web-album)

Subota 16.4.2016. ostat će u sjećanju naših učenika, roditelja, učitelja i stanovnika Voltinog naselja kao prekrasan sunčani dan kad su se male i velike ruke udružile kako bi svojim radom i trudom oplemenile školski okoliš, i naravno, usput se lijepo zabavile i družile!

Okupljanje je na školskom dvorištu počelo nešto prije 10 sati kad su postavljene klupe za prodajnu izložbu učeničke zadruge Voltino koju su ovaj puta vodile vrijedne učiteljice produženog boravka i zeleni eko plac koji je organizirala udruga Vestigium.

Ubrzo su pristigle članice udruge "Zeleni klik" koje su taj dan s učenicima i roditeljima imale zahtjevnu zadaću sadnje cvjetne gredice začinskog, ljekovitog i ukrasnog bilja.

Zatim su pristigli kršni očevi koji su odlučili napraviti stazu za autiće ...lopate, pijesak, cement, gume... to su bili njihovi materijali i alati, a uz puno dobre volje, stazica je i završena.

Pristigli su nam u goste i mali izviđači koji su došli pomoći prijateljima. Učenice nižih razreda izrađivale su maštovite hranilice za ptice! Naše su starije učenice u vilinskim haljinama zajedno s učiteljicom pričale priče o vilama, svirale i plesale.

Vrijedne mame i tate uredili su i obojali klupice na školskom dvorištu. Jedna se mama potrudila pa pripremila topli obrok - grah varivo, koje smo svi kušali pred sam kraj druženja.

Od starih auto guma niknuli su lijepi cvijetnjaci! Jedan je tata ispleo mrežicu na košu koja nam je baš nedostajala. Posjetila nas je terenska ekipa Radio Sljemena i naše oduševljenje druženjem i ovom hvale vrijednom i korisnom akcijom prenijela svim slušateljima.

Ono što je na kraju važno... uz malo dobre volje i udružene ručice i ruke možemo postići sve što zamislimo!!!!

Hvala Facebook grupi stanovnika Voltinog naselja - TRAVOLTINO na dobrim idejama i podršci!

Već se rađaju ideje za iduće druženje!!!!!!!!!
Pozdrav svima i hvala na sudjelovanju i trudu!

Jasna Horvat, ravnateljica škole


Ovo događanje popratio je i Večernji list na svojim web stanicama, što možete pogledati ovdje.