ZAGREB  
line decor
  DOGADJANJA  ::  
line decor
   
 
JESEN U LUGARNICI KRUŠAK
(klikni na fotografiju za web-album)
Dana 28.rujna, učenici 1. razreda naše škole, njih 75-ero sa svojim učiteljicama i ravnateljicom Jasnom Horvat, pozdravili su jesen u lugarnici Krušak – Šumarija Velika Gorica, pod naslovom JESENSKA SVEČANOST 1. razreda OŠ Voltino!
S obzirom da naša škola već desetak godina provodi s Hrvatskim šumama projekt ŠKOLA U ŠUMI – ŠUMA U ŠKOLI suradnica gospođa Irena Franjić (Hrvatske šume) bila nam je organizator i domaćin te vodič poučnom stazom u šumi.
Kroz integrirani nastavni dan upoznali smo jesen u gradu/selu, uočili smo jesenske promjene u neposrednoj okolini i njihov utjecaj na život, pripovijedali smo priče o šumi u Pričaonici; izrađivali smo lutke iz jesenskih plodova u Lutkarskoj stvaraonici, sudjelovali smo u jesenskim igrama spretnosti, orijentacije i koncentracije na otvorenom, proučavali biljni i životinjski svijet na poučnoj stazi kroz šumu te vrt, voćnjak i vinograd; ostvarili glazbeno stvaralaštvo, igrali se i razmišljati uz jesenske mozgalice, kroz 6 grupa koje su se izmjenjivale i sve aktivnosti realizirale uz smijeh i veselje.
Vjerujemo da ćete uživati u ljepotama našeg foto zapisa. Do skorog susreta, do viđenja!
Učenice/učenici i učiteljice 1. razreda OŠ Voltino