ZAGREB  
line decor
  DOGADJANJA  ::  
line decor
   
 
UREĐENJE ŠKOLSKOG TAVANA
(klikni na fotografiju za web-album)

Tavanski prostor škole Voltino je prekrasan, ostakljen, osunčan prostor na vrhu zgrade koji je desetljećima služio za odlaganje trošnih predmeta iz učionica i prostora škole. Oronuli prašnjavi zidovi, uništena podna obloga, zastarjele instalacije... nakon puno godina došli su na red za uređenje.
Odlučila sam predložiti voditeljici učeničke zadruge škole da prostor pokušamo dovesti u uporabno stanje i predati ga na korištenje učeničkoj zadruzi škole kao radionicu.

Radove su započeli domari škole i spremačice: skidanje metalnih obloga sa zidova, struganje zidova,nabavka i montiranje drvenih zidnih obloga, raščiščavanje prostora.

U subotu 14.10.2017. radove su nastavili volonteri kroz projekt "72 SATA BEZ KOMPROMISA". 10 volonterki, 1 volonter i 3 učiteljice produženog boravka škole udružili su snage, trud i puno dobre volje kako bi se prostor temeljito očistio. Svima im zahvaljujem na darovanom slobodnom vremenu i trudu koji su uložili u čišćenje prostora.

Slijedi nabavka i montaža podne obloge te postavljanje namještaja.
24.10.2017.radionica će po prvi puta ugostiti zadrugare, učitelje i roditelje u akciji humanitarnog karaktera-prikupljanje rabljene odjeće.

Veselim se svakom malom koraku naprijed pogotovo zato jer sve činimo sami, uz puno truda i dobre volje !!!

Ravnateljica škole: Jasna Horvat