ZAGREB  
line decor
  DOGADJANJA  ::  
line decor
   
 
PROMOCIJA PRIGODNE POŠTANSKE MARKE ZOI 2018.
(klikni na fotografiju za web-album)
23.2.2018. dan kao stvoren za promociju prigodne poštanske marke Zimskih olipijskih igara. Vani bjelina, pahulje i sjeverac, a u blagovaonici sve vrvi od uzvanika, učenika i učitelja.

Bio je to događaj kojeg je lijepim pozdravnim riječima otvorila naša ravnateljica Jasna Horvat. A onda je krenulo... Skupina učenika Malih filosa prezentirala je vrste olimpijskih igara i ponešto o zimskim sportovima ZOI. Pozdravila nas je predstavnica Hrvatskog olimpijskog odbora gospođa GORDANA GAĆEŠA, a gospodin GORAN ŽEŽELJA naučio nas je što su Paraolimpijske igre. Gospođa EDITA GREGURIĆ CVENIĆ, voditeljica filatelije HP izrekla je nekoliko lijepih riječi, a autor prigodne marke ZOI-SKIJAŠ U SKOKU, gospodin MARIO PETRAK svojom jednostavnošću i simpatičnošću oduševio je sve prisutne. Tada je došao red na prvog športskog doajena gospodina MIĆU DUŠANOVIĆA koji je naglasio važnost sporta i bavljenje sportom u svakodnevnom životu. Kako se radi o poštanskoj marki za koju se veže filatelija gospodin NENAD ROGINA predsjednik HSF u ime Hrvatskog saveza filatelista zahvalio se na ovom hvale vrijednom događaju, promociji i radu filatelije u našoj školi. Naš drugi športski doajen bila je gospođa MILKA BABOVIĆ koju su naši učenici pozdravili glasnim pljeskom. Mi malo stariji znamo tko je Milka Babović i koje zasluge nosi u športskom životu, a oni malo mlađi poslušali su priču gospođe Milke o "kasici-prasici". Upoznali smo mladog olimpijca FILIPA GRGIĆA koji je svoje doživljaje sa Ljetnih olimpijskih igara 2016. podijelio sa prisutnima.


U auli škole možete još uvijek pogledati izložbu ZOI KROZ MARKE.

I na kraju ove bijelo-hladne a opet tople priče zahvaljujemo se gospodinu Ivici Libriću i gospođi Željki Librić koji svojim radom šire naše filatelističke vidike i grade mostove prijateljstva.


Romana Kutlača,voditeljica Malih filosa