Header image  
ZAGREB  
  DOGAĐANJA ::
   
 
100. DAN ŠKOLE
(klikni na fotografiju za web-album)

U našoj je školi bilo osobito veselo i zanimljivo 13. veljače ove godine. Po peti puta proslavili smo 100. dan od početka nastave projektom 100. dan škole (eTwinning projekt, projekt UHRN Zvono). Na mnogim se predmetima sve vrtjelo oko broja 100. Bilo je tu i 100 na hrvatskom (100 mjesta lijepe naše Hrvatske - drugi razredi, jezična igra - 100 u riječima u 4.a), likovnom (100 cvjetova na cvjetnoj livadi 4.b, grafiti - stotko 4.a), i svim drugim predmetima.

Boravkaši su cijelo poslijepodne proveli u projektu. Bilo je tu: himne projekta, pisanja čestitaka, žigosanja maraka, prigodnih kuverti, prigodnog žiga, kviz, pisanje pisma od 100 lijepih riječi za baku Faniku uz čestitku od 100 cvjetova, crtali su se grafiti na školskom igralištu, a hodnik je krasila cvjetna instalacija od 100 cvjetova. Šećer na kraju! Za kraj je bio školski ples od 100 minuta uz scenu od 100 srdaca. Organizirao ga je 8.a i bilo je super.
Bio je to još jedan lijepi i veseli 100. dan škole.


Hvala svim sudionicima i vanjskim suradnicima koji nas u tome prate i podržavaju (Hrvatska pošta, filatelisti Ivan i Željka Librić, poštarica Danijela, roditelji).

Više o baki Faniki pročitajte ovdje
(tekst napisala: Nevenka Dimač)