IZLET NA PLITVIČKA JEZERA

Učenici 5. razreda posjetili su NP Plitvička jezera. Iako je padalo malo kiše, ona nije pokvarila dobro raspoloženje. Nakon razgledavanja Donjih jezera učenici su imali slobodno vrijeme na livadi pored prelijepog jezera Kozjak na kojoj su se igrali loptom, šetali i razgledavali prirodu. Potom su električnim brodićem stigli na drugu obalu jezera, a na kraju su električnim "vlakićem" završili obilazak Plitvica. Zajedničke fotografije će ostati trajna uspomena na ovaj prekrasan izlet.

Izlet sedmih razreda u Zadar

Učenici sedmih razreda bili su na izletu u prekrasnome Zadru. Polazak je bio u 7 sati ispred škole. Iako je put bio dug, u Zadar su učenici stigli oko 11 sati veseli i raspoloženi. Uz zanimljivog vodiča razgledali su grad i posjetili najatraktivnije znamenitosti: su Pozdrav suncu, Katedrala svetog Donata, zadarske morske orgulje, te su uživali u šetnji najdužom ulicom Kalelargom. U slobodno vrijeme učenici su pojeli sladoled i okrijepili se hladnim pićima te krenuli prema Ninu.

Nin je učenike oduševio svojom ljepotom i jednostavnošću. Nakon kratke šetnje po starim ulicama, učenici slobodno šeću uz more, jedu sladoled i istinski uživaju. Povratak prema Zagrebu bio je raspjevan i razigran. U Zagreb su stigli oko 20h.