Drage učenice i učenici, poštovani roditelji,

u ponedjeljak 7. rujna 2020. počinje nova nastavna godina.

Svjesni smo da je pred nama iznimno zahtjevna nastavna godina te organizacija odgojno-obrazovnog rada od svih nas traži maksimalnu odgovornost, strpljenje, razumijevanje i provođenje epidemioloških mjera u skladu s uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Naša škola provodit će odgojno-obrazovni rad prema Modelu A, što podrazumijeva da se svi učenici obrazuju u školi uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Poštovani roditelji, suradnja s vama nam je iznimno važna te vas posebno molimo da svojoj djeci ističete važnost pridržavanja propisanih epidemioloških mjera, u Školi i izvan nje. I mi ćemo to svakodnevno isticati u našem odgojno-obrazovnom radu.

Molimo vas sve za razumijevanje i strpljivost oko početaka organizacije nastave na ovakav način, jer će poteškoća u početku, vjerojatno biti. Zahvaljujemo vam što ćete nam olakšati ove trenutke koji nisu jednostavni niti vama, niti nama!

Zajedničkim poštivanjem svih preporuka osigurat ćemo normalan odgojno-obrazovni rad i zdravlje naših učenika, njihovih obitelji i zaposlenika škole.

Od srca svima želimo puno zdravlja, strpljivosti i uspjeha u novoj nastavnoj godini.

Vaši učitelji, stručni suradnici i ravnateljica
Ksenija Gluhak, mag.prim.educ.