Prikupljanje potrepština za područje pogođeno potresom (Petrinja, Sisak i Glina)

Drage učenice i učenici, poštovani roditelji, vjerujemo da ste dobro i na sigurnom.

Ovim putem želimo vas obavijestiti da skupljamo potrepštine za stanovništvo Petrinje, Siska, Gline i okolnih područja čiji su domovi pogođenim razornim potresom.

Prikupljamo prehrambene proizvode i higijenske potrepštine, sredstva za čišćenje (možete vidjeti na stranici Crvenog križa):

Trenutno smo u dogovorima sa školama s potresnog područja te ćemo u dogovoru s njima vidjeti kako možemo pomoći učenicima, učiteljima i školama. O tome ćemo vas također na vrijeme obavijestiti.

Navedeno možete donijeti u školu svaki dan između 8.00 i 14.00 sati ovih dana, a mi ćemo osigurati da to dođe do onih kojima je najpotrebnije.

Ujedno se zahvaljujemo našim bivšim učenicima koji su 30.12.2020. (srijeda) te cijeli ovaj tjedan (4.1-8.1.2021.) s nama u školi sortirali robu, slagali stvari, pakirali i pomogli transportirati u OŠ Trnsko koja je putem Gradskog ureda za obrazovanje uz još 3 SŠ bila lokacija za prikupljanje pomoći.

Hvala svim učenicima, roditeljima, prijateljima, susjedima koji su nesebično pomogli svojim donacijama i vjerujemo da ćemo tako svi zajedno nastaviti i dalje!

Budimo zajedno, pomozimo najpotrebitijima, kako su napisali: "Srce za Petrinju, srce za Glinu, srce za Sisak, za Hrvatsku! Uz vas su naše misli i molitve"

Hvala svima od srca!

Djelatnici OŠ Voltino