57. godina naše škole

Drage učenice i učenici, poštovani roditelji i prijatelji škole, naša škola slavi svoj 57. rođendan!

Dizajner poštanske marke

Tko je dizajner poštanske marke i kako je biti u "cipelama" dizajnera pokušali smo otkriti u 6. aktivnosti Filatelije u OŠ Voltino

Pozivnice budućim prvašićima

Učenici produženog boravka uz Dan otvorenih vrata OŠ Voltino budućim su prvašićima osmislili, ilustrirali i napisali pozivnicu u obliku dopisnice

Mala znakovna škola

Početkom školske godine 2020./2021. u suradnji s Centrom UP2DATE počela je nastava u našoj Maloj znakovnoj školi. Pogledaje film o tome.

Dani otvorenih vrata OŠ Voltino

Pogledaje film u povodu dana Otvorenih vrata naše škole

Humanitarna akcija

Humanitarna akcija "OŠ VOLTINO MISLI NA VAS", u prikupljanju školskog pribora za djecu Sisačko – moslavačke županije.

Uz 100. dan škole

već šestu godinu, u našoj školi obilježavamo 100. dan škole. Ove godine posvećen je učenicima Sisačko-moslavačke županije.

Uspjeh naših učenika

Učenici sadašnjeg 4.c razreda – M. Bockovac, M. Jerčinović, P. Kosir, S. Ribarević i N. Šiklić osvojili su 1. mjesto na na državnom natjecanju "Smotri iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja i drugih međupredmetnih tema"

Od nas za vas - čestitka

Učenici i učiteljice produženog boravka rado se vraćaju zaboravljenoj tradiciji izrade i slanja prigodnih čestitki.

Razredni sandučići prijateljstva

U svakom razredu produženog boravka nalazi se razredni sandučić prijateljstva

Dabar - međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja

Učenici naše škole sudjelovali su na natjecanju Dabar 2020. Natjecanje se odvijalo od 9. studenoga do 13. studenoga na CARNetovom sustavu MOOC.

HEP-ove akcija Za naše male genijalce

Učenici OŠ Voltino javili su se na natječaj koji svake godine organizira HEP i danas smo primili obavijest kako je jedna od nagrađenih škola i naša škola.

Infokup 2020

Zbog pandemije uzokovane virusom Covid-19, sa zakašnjenjem je održano Državno natjecanje iz informatike, na kojem su naši učenici postigli iznimne rezultate

Svjetski dan razglednica i Međunarodni dan starijih osoba

Učenici i učiteljice produženog boravka od 1. do 3. razreda željeli su dva posebna datuma obilježiti na jedinstven način.

Radovi u školi

Za vrijeme ljetnih praznika u našoj školi su se obavljali intezivni građevinski radovi. Na južnoj strani škole postavljaju se novi garderobni ormarići, a i ulaz u školu je uljepšan.