Page 39 - Školski kurikul OŠ Voltino za školsku godinu 2024.-2025.
P. 39
ŠKOLSKI KURIKUL za 2024./2025. godinu
Naziv aktivnosti TIM ZA KVALITETNU I ZDRAVU PREHRANU
Ciljevi Sakupljanje važnih informacija putem odgovarajućih seminara
Obilazak OPG-a koji nude lokalne proizvode koji bi bili
primjenjivi u školskoj kuhinji
Zajednički sastanci i rad
Organizacija dodatnih aktivnosti
Aktivnosti vezane uz provođenje projekta
Unapređenje obrazovanja, napredak učenika, usavršavanje
nastavnika
Namjena Učenici i djelatnici škole
Nositelji Članovi tima
Voditelj: Julian Hiti
Način realizacije Planiranje, implementacija i praćenje aktivnosti kojima će se
podržati projekt zdrave školske prehrane, postavljanje
konkretnih ciljeva, prikupljanje povratnih informacija,
praćenje napretka i revizija
Vremenik Sastanci tima prema potrebi (jednom mjesečno)
Način vrednovanja Praćenje rezultata, evaluacija, anketiranje svih sudionika
obrazovnog procesa
Troškovnik Trošak uredskog materijala, trošak putovanja na OPG
Naziv aktivnosti ERASMUS TIM
Ciljevi Sakupljanje važnih informacija putem odgovarajućih seminara
Proučavanje dokumentacije potrebne za prijavu akreditacije ili
za Erasmus projekt
Zajednički sastanci i rad na prijavi akreditacije ili Erasmus
projekta
Organizacija dodatnih aktivnosti
Aktivnosti vezane uz provođenje projekta
Unapređenje obrazovanja, napredak učenika, usavršavanje
nastavnika
Namjena Učenici i djelatnici škole
Nositelji Članovi Erasmus tima
Voditelj: Gordana Barišić Lazar
Način realizacije Planiranje, implementacija i praćenje aktivnosti kojima će se
podržati Erasmus projekt, postavljanje konkretnih ciljeva,
prikupljanje povratnih informacija, praćenje napretka i revizija
Vremenik Sastanci tima prema potrebi (jednom mjesečno)
Način vrednovanja Praćenje rezultata, evaluacija, anketiranje svih sudionika
obrazovnog procesa
Troškovnik Trošak uredskog materijala
39